skip to Main Content

Aanbouw aan uw woning en / of utiliteitsgebouw

Naast nieuwbouw is DEUX architecten ook uw partner wanneer u plannen heeft voor een aanbouw aan uw woning of utiliteitsgebouw. Ondanks de vergunningsvrije mogelijkheden bij een aanbouw aan uw woning en/of utiliteitsgebouw, zijn nog altijd de bouwbesluiteisen van kracht en zijn goede bouwtekeningen onmisbaar.

Uitbreiden woning en/of kantoorpand

Bij een uitbreiding aan uw woning en/of kantoorpand kunnen wij voor u het hele traject uit handen nemen, van ontwerp tot oplevering. De planvorming, overleg en communicatie, aanbesteding en toezicht op uitvoering van uw uitbreiding, uitbouwen komt bij ons te liggen waardoor u zorgeloos kunt afwachten tot uw aanbouw aan uw woning of kantoor gereed is.

Er zijn een heleboel mogelijkheden als het om plannen om te (ver)bouwen gaat. De meest populaire uitbouwen die huiseigenaren doen is het plaatsen van een serre of een dakkapel. Naast deze keuze heb je tegenwoordig ook de keuze tussen prefab aanbouw of traditionele aanbouw.

Als je van plan bent je huis te verbouwen wil je graag weten wat dit gaat kosten. Je huis verbouwen vereist goede voorbereiding. Hoe zit het met de regelgeving, vergunningen, financiering of uitbesteding van het werk? Wij lichten je voor, zodat je jouw bouwplannen met gerust hart kunt uitvoeren. Het uitbouwen van je woning kan nodig zijn omdat een kind op komst is of omdat je graag nieuwe ruimte wilt creëren zonder te hoeven verhuizen. Het is belangrijk om rekening te houden met je financiële situatie. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende mogelijkheden zoals kozijnen aanbouw, fundering aanbouw, vloer aanbouw, wanden aanbouw, dak aanbouw, serre aanbouwen andere woning aanbouwen. We zullen deze lijst hieronder bespreken.

Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen met ons architectenbureau te Sint Oedenrode. Wij helpen u graag op weg. Voor interieurarchitect verwijzen wij u door naar Deux Interieur.

Woonboerderij Sint Oedenrode
verbouwing woning son en breugel
Woonhuis Vlijmen
Back To Top