skip to Main Content

Over Deux architecten

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door visie, snelheid en flexibiliteit richting de klant. Elke vraag kent immers een ander antwoord. Telkens weer trachten wij op een ontwerp opgave een adequaat antwoord te geven waarin originaliteit, esthetica, kwaliteit en functionaliteit in één ontwerp gebundeld zijn.

Erwin Penning Architect

Erwin Pennings

Architect

Erwin is sinds 2001 architect en heeft in 2008  het huidige DEUX architecten opgericht, waarbij DEUX staat voor interieur en exterieur vormgeving. Wij streven naar de optimale beleving van massa en ruimte. Dit doen wij door speciale aandacht voor locatie, materiaalgebruik en vormentaal, kortom architectuur. Zonder daarbij de wensen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

Tom Thomas

Tom Thomas

Bouwkundig tekenaar

Tom is reeds sinds 2007 werkzaam op ons kantoor en is daarmee een belangrijke pijler van ons team. Hij is bij veel projecten het aanspreekpunt vanaf het voorlopige ontwerp.  Niet alleen zijn bouwkundige kennis en  ervaring maar ook de enthousiaste manier waarop hij samen met de klant altijd weer een oplossing weet te vinden, sluit aan bij onze denk en handelswijze.

Back To Top