skip to Main Content

Nieuwbouw woning

Voor uw woning / bedrijfsgebouw

Naast uitbreiding of verbouw is DEUX architecten ook uw partner wanneer u plannen heeft voor nieuwbouw van een woning. Bij de nieuwbouw van uw woning of utiliteitsgebouw kunnen wij voor u het hele traject uit handen nemen, van ontwerp tot oplevering. De planvorming, overleg en communicatie, aanbesteding en toezicht op uitvoering van bijvoorbeeld uw nieuwbouw woning komt bij ons te liggen waardoor u zorgeloos kunt afwachten tot uw woning, winkel etc. gereed is.

Voordelen nieuwbouw woning

Koop je een nieuwbouwwoning dan ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Bovendien kun je het huis en de tuin helemaal naar je eigen smaak inrichten. Soms is het mogelijk om een huis “kaal” te laten opleveren. Dan zijn alleen de muren en de kozijnen aanwezig. De rest moet je zelf naar je eigen voorkeur laten afbouwen. Dit heet casco. Koop je alleen een kavel grond, dan kun je een huis laten bouwen geheel volgens je eigen smaak.

Ook voor de inrichting van uw woning, winkel of appartement kunt u bij deux architecten terecht voor het laten inrichten en stylen. Geheel in overeenstemming met uw wensen zullen wij voor u plannen ontwerpen om uw woning, winkel of appartement , in zowel nieuwbouw als verbouw situaties, stijlvol, praktisch en uitdagend vorm te geven en in te richten.

Voor meer informatie of advies kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Woonhuis Sint Michielsgestel
8 woningen te Gassel
Woningen te St-Michielsgestel
Back To Top